קוקטיילים על בסיס רום

תוכן [ הסתר ]

מאי תאי

רכיבים : 1 מנה רום כהה, 1מנה רום בהיר, 1 מנה טריפל סק, 1 מנה חמוץ מתוק, 0.5 ליקר אמרטו, גרנדין, פרוסת לימון חתוכה .

אופן ההכנה : לערבב בשייקר את כל הרכיבים.

הגשה : מוגש בהייבול מקושט בפרוסת לימון.

מוחיטו

רכיבים : 3 גבעולי נענע, שוט רום, סודה, ליים או חצי כוס לימון, 2-3 כפות סוכר, קרח.

אופן ההכנה : מועכים את הנענע, הסוכר, הלימון בכוס. מוסיפים רום קרח וסודה

הגשה : מוגש בכוס הייבול.

קובה ליברה

רכיבים : 1.5 מנות רום בהיר, קוקה קולה, קרח.

אופן ההכנה : מוזגים את הרום לכוס, מוסיפים קולה וקרח.

הגשה :מוגש בכוס הייבול..

דקירי

רכיבים : 2 מנות רום בהיר, 1 מנה של ללים או של פרי לימון, כפית אבקת סוכר, קרח כתוש, ניתן להוסיף פרי.

אופן ההכנה : לערבב בבלנדר את כל הרכיבים.

הגשה :מוגש בכוס קוקטייל.

ספייד סאוור

רכיבים : שלוש רבעי מנה רום, שליש מנה מיץ פרי לימון סחוט, 20 מיליליטר סוכר, קרח.

אופן ההכנה : מערבבים את הרום, הסוכר והלימון ומקשטים בנענע למעט הקרח.

הגשה : מוגש בכוס ויסקי עם מעט קוביות קרח.

קאסט אווויי

רכיבים : שלוש רבעי מנה רום, 15 מיליליטר מונין שוקולד, 15 מיליליטר מונין קוקוס, 0.5 אספרסו חם, קרח.

אופן ההכנה : מערבבים בשייקר את כל הרכיבים.

הגשה : מוגש בכוס מרטיני .

בקארדי מוחיטו ים תיכוני

רכיבים : לימון חתוך לחתיכות קטנות, שלוש רבעי מנה בקארדי זהב, קרח כתוש, פלח אבטיח, עי נענע, מספר טיפות בקארדי, מי סוכר, סודה. אפשרי לעטר עם גבינה בולגרית – 2 קוביות.

אופן ההכנה : מרסקים וכותשים את קוביות הלימון, עלי הנענע, מי הסוכר, האבטיח והקרח. מנערים בשייקר

הגשה : מוגש בכוס הייבול מעוטרת בגבינה בולגרית על שיפוד, או קיסם.

רום שוקולד

רכיבים : 0.5 מנה רום לבן, 2 כפיות קרם דה-קקאו לבן, 2 כפיות שמנת מתוקה, 2 כפיות קרם דה מינט לבן, כפית רום כהה, קרח שבור, קוביות קרח.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט הרום הכהה וקוביות הקרח. מסננים ומוזגים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח. מוזגים את הרום הכהה על המשקה על גבה של כפית, בזהירות ועדינות.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין.

רום קפוא בדבש

רכיבים : מנה רום כהה, 2 כיות מיץ לימון, קרח כתוש, 3 כפיות דבש, קוביות קרח.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח. במיקסר חשמלי למשך של עד 15 שניות במהירות גבוהה יחסית. מסננים את המשקה לתוך כוס ומוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין.

דבלון

רכיבים : מנה רום כהה, 0.5 מנה רוםלבן, כפית קרסאו, כפית פרנו, 0.5 מנה מיץ תפוחים, 0.5 מנה מיץ אשכוליות, קרח שבור, קרח כתוש, פרוסת תפוז, 2 דובדבנים.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט את קוביות הקרח, הקרח הכתוש, פרוסת התפוז והדובדבנים. מוסיפים את המשקה לכוס חצי מאלה בקרח כתוש.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין מקושטת בפרוסת תפוז ו-2 דובדבנים על קיסם.

תפוז מוזהב

רכיבים : מנה ג'ין, 2 כפיות רום כהה, 2 כפיות סירופ סוכר, 3 כפות מיץ תפוזים, מעט תמצית שקדים, כפית מיץ לימון, קוביות קרח, פרוסת תפוז.

אופן ההכנה : צערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח ופרוסת התפוז. מסננים ומוזגים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס קוקטייל (מרטיני) מעוטרת בפרוסת תפוז.

רום לימון

רכיבים : מנה רום זהוב, 2 כפיות מיץ לימון, 2 כפיות מיץ תפוזים, כפית סירופ סוכר או מי סוכר, קרח שבור.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים ומסננים לתוך כוס.

הגשה : מוגש בגביע קוקטייל.

בקארדי מלכים

רכיבים : שלוש רבעי מנה צינזנו דריי, שלוש רבעי מנה צינזנו רוסו, שלוש רבעי מנה בקארדי לבן, שלוש רבעי מנה טריפלסק, גרנדין.

אופן ההכנה : מערבבים את הרכיבים ומסננים לכוס שקוררה מבעוד מועד.

הגשה : מוגש בכוס מרטיני קרה.

חלום טרופי

רכיבים : שלוש רבעי מנה בקארדי זהב, 0.5 ליקר מליבו, 1 מנה מיץ אננס, 0.5 מנה תערובת סאוור, סודה.

אופן ההכנה : מערבבים כל הרכיבים בשייקר וסוגרים עם קורטוב סודה.

הגשה : מוגש בכוס הייבול.

נשיקת דבורה

רכיבים : שלוש רבעי מנה רום לבן, כפית דבש, כפית שמנת מתוקה, קרח שבור, דובדבן, קוביות קרח.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח והדובדבן. מסננים ומוזגים לכוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין מעוטרת בדובדבן.

רום מברג

רכיבים : 1.5 מנות מיץ תפוזים, שלוש רבעי מנה רום לבן, קרח שבור, קוביות קרח, פרוסת תפוז.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח ופרוסת התפוז.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין מקושטת בפרוסת תפוז.

מקיץ משינה

רכיבים : שלוש רבעי מנה רום לבן, כפית קירסאו, כפית סירופ סוכר או מי סוכר, כפית קרם דה קקאו לבן, כף פרנו, חלמון (הצהוב של הביצה), קרח שבור, קוביות קרח.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח. מסננים לתוך כוס ומוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין.

יונה לבנה

רכיבים : מנה רום לבן, מנה פרנו, סודה, קרח שבור, קרח כתוש.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט הסודה והקרח הכתוש. מסננים לתוך חצי כוס קרח כתוש. מוסיפים מעט סודה.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין עם קשית.

מחפשי זהב בחופים

רכיבים : שלוש רבעי מנה רום לבן, 15 מיליליטר ורמוט יבש, 15 מיליליטר ורמוט מתוק, קרח שבור, קרח כתוש, פרוסת תפוז.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח, הקרח הכתוש ופרוסת התפוז. מסננים ומוזגים לכוס מלאה קרח כתוש.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין מקושטת בפרוסת תפוז.

קיר אבן

רכיבים : מנה סיידר, 0.5 רום כהה, קרח שבור, קוביות קרח.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח. מסננים ומוזגים לכוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין.

מקסיקאנו

רכיבים : מנה רום, כפית אנגוסטורה, 2 כפיות גרגרי כרוויה, 2 כפיות מיץ תפוזים, קרח שבור, קוביות קרח.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח. מסננים ומוזגים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין.

אפרטיף רום

רכיבים : 0.5 מנה רום לבן, כפית ורמוט כהה, 2 כפיות מיץ לימון, 0.5 ורמוט יבש, כפית סירופ פטל, קרח שבור, קוביות קרח, סליל קליפת לימון.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח והלימון. מסננים ומוזגים לכוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס קוקטייל (מרטיני) עם סליל קליפת לימון בתוך המשקה.

דקירי האוואנה

רכיבים : מנה רום לבן, 0.5 מנה מיץ לימון, כפית סירופ סוכר או מי סוכר, כף ליקר בננות, קרח שבור, קוביות קרח, סליל קליפת לימון.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח והלימון. מסננים ומוזגים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס קוקטייל (מרטיני) עם סליל קליפת לימון בתוך המשקה.

הליידי הורודה מפורטו ריקו

רכיבים : 2 מנות רום פורטוריקני, 2 כפות מיץ לימוןף 2 כפיות גראנדין, חלבון (הלבן של הביצה), קרח כתוש, מעט סוכר.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט הסוכר ומיץ הלימון במיקסר חשמלי למשך של 15 שיות במהירות נמוכה. מרטיבים את שפתי הכוס במיץ לימון ואח"כ בסוכר. מסננים זהירות את המשקה לכוס.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין.

הר כחול

רכיבים : שלוש רבעי מנה רום כהה, רבע מנה וודקה, רבע מנה טיה מריה, שלוש רבעי מנה מיץ תפוזים, קרח שבור, קוביות קרח, פרוסת תפוז.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח ופרוסת התפוז. מסננים ומוזגים לכוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין מקושטת בפרוסת תפוז.

חלב נמרים

רכיבים : 0.5 מנה רום כהה, 0.5 מנה ברנדי, 3 כפיות סירופ סוכר או מי סוכר, 2 מנות שמנת, קרח שבור, קוביות קרח, דובדבן.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט הדובדבן וקוביות הקרח. מסננים ומוזגים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין מעוטרת

הייבול אשכוליות

רכיבים : מיץ אשכוליות, שלוש רבעי מנה רום לבן, קוביות קרח.

אופן ההכנה : מוזגים רום לכוס, מוסיפים קוביות קרח וסוגרים את המשקה עם מיץ אשכוליות. מערבבים היטב.

הגשה : מוגש בכוס קולינס גבוהה.

אל פרזידנטה

רכיבים : שלוש רבעי מנה רום לבן, רבע מנה קורסאו, מעט גרנאדין, 2 כפיות ורמוט יבש, קרח שבור, קוביות קרח.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח. מסננים ומוזגים לכוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין.

מניאנה

רכיבים : שלוש רבעי מנה רום לבן, כפית גרנדין, כפית מיץ לימון, 2 כפיות ברנדי משמשים, קרח שבור, קוביות קרח, פרוסת תפוז.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח ופרוסת תפוז. מסננים ומוזגים לתוך כוס.

הגשה : מוגש בכוס קוקטייל מקושטת בפרוסת תפוז.

אריה לבן

רכיבים : שלוש רבעי מנה רום כהה, כפית סירופ פטל, כפית אנגוסטורה, שלוש רבעי מנה מיץ לימון, כפית וחצי סירופ סוכר או מי סוכר, קרח שבור, דובדבן, קוביות קרח.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט הדובדבן וקוביות הקרח. מסננים ומוזגים לתוך כוס מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין בעיטור דובדבן.

חולץ פקקים

רכיבים : שלוש רבעי מנה רום לבן, 2 כפיות ורמוט יבש, 15 מיליליטר ברנדי אפרסקים, קרח שבור, קוביות קרח, פרוסת לימון.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט את קוביות הקרח והלימון. מסננים ןמוזגים לכוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולשפאשיין מעוטרת בפרוסת לימון.

מסתתר ביערות

רכיבים : שליש מנה דובונה, כפית אנגוסטורה, שליש רום לבן, קוביות קרח, קרח שבור, סליל קליפת לימון.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח וסליל קליפת הלימון. מסננים ומוזגים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין עם סליל קליפת לימון בתוך המשקה.

דקירי תפוחים קפוא

רכיבים : שלוש רבעי מנה רום לבן, 2 כפיות מיץ לימון, 1.5 כפיות סירופ סוכר או מי סוכר, 2 כפיות מיץ תפוחים, קרח כתוש, פרוסת תפוח עץ.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט פרוסת התפוח במיקסר חשמלי למשך של 15 שניות לערך במהירות נמוכה. מסננים לתוך כוס.

הגשה : מוגש בכוס קוקטייל (מרטיני) מעוטרת בפרוסת תפוח.

שקיעה

רכיבים : מנה רום, 2 כפיות גרנדיןף 0.5 מנה מיץ לימון, מי טוניק, קרח שבור, קוביות קרח, פרוסת לימון.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט מי הטוניק והקרח השבור. מסננים לתוך כוס ומוסיפים קוביות קרח. סוגרים את המשקה מי טוניק. מערבבים קלות.

הגשה :מוגש בכוס קולינס גבוהה מקושטת בפרוסת לימון.

פאי משמשים

רכיבים : 0.5 מנה ורמוט מתוק, 0.5 מנה רום לבן, 2 כפיות ברנדי משמשים, כפית גראנדין, חצי כפית מיץ לימון, קרח שבור, קוביות קרח, סליל קליפת לימון.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט את קוביות הקרח וסליל קליפת התפוז. מסננים את המשקה לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין עם סליל קליפת תפוז בתוך המשקה.

פנמה

רכיבים :שלוש רבעי מנה רום כהה, קרח שבור, קוביות קרח, כף קרם דה-קקאו כהה, כף שמנת מתוקה, דובדבן.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט הדובדבן וקוביות הקרח. מסננים לתוך כוס ומוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין מקושטת בדובדבן.

טורידורה

רכיבים :2 כפיות טיה מריה, שלוש רבעי מנה רום לבן, כפית שמנת מתוקה, כפית רום כהה, קרח שבור, קוביות קרח.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח והרום הכהה. מסננים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח. מוזגים את הרום הכהה לתוך המשקה על גבי גב כפית.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין.

אננס מסתורי

רכיבים : שלוש רבעי מנה רום לבן, 50 גרם אננס מרוסק, קרח כתוש, דובדבן.

אופן ההכנה : מערבבים את הקרח הכתוש ואת האננס ומכניסים לכוס. מעליהם מוזגים את הרום.

הגשה :מוגש בכוס קוקטייל מקושטת בדובדבן.

סקורפיון

רכיבים : מנה רום לבן, מנה מיץ תפוזים, 0.5 מנה ברנדי, 2 כפיות מיץ לימון, קרח כתוש, 2 כפיות תמצית שקדים. פרוסת תפוז, קוביות קרח.

אופן ההכנה : מערבבים כל הרכיבים למעט קוביות הקרח ופרוסת התפוז – במיקסר חשמלי במהירות נמוכה יחסית למשך של 15 שניות. מסננים לתוך כוס ומוסיפים קוביות קרח.

הגשה :מוגש בכוס קולינס גבוהה מעוטרת בפרוסת תפוז.

פינקולדה

רכיבים : מנה רום זהוב, 2 מנות מיץ אננס, קרח כתוש, מנה קרם אננס, פרוסת אננס, דובדבן.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט פרוסת האננס והדובדבן – במיקסר חשמלי למשך של עד 15 שניות במהירות נמוכה. מוזגים את המשקה לתוך כוס.

הגשה : מוגש בכוס קולינס גבוהה מקושטת בפרוסת אננס ודובדבן.

פרוורי העיר

רכיבים :0.5 מנה ויסקי, 2 כפיות רום כהה, 2 כפיות פורט, כפית אנגסטורה, קרח שבור, קוביות קח, סליל קליפת תפוז.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח וסליל קליפת התפוז. מסננים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין עם סליל קליפת תפוז בתוך המשקה.

הבהרה

אין בעלי האתר והמחברים נושאים בכל אחריות מסוג כלשהו לכל נזק שנגרם בעקבות שימוש במידע המופיע באתר. השתיה אסורה למי שלא מלאו לו 18 שנים. אנא - שתו באחריות!

בחזרה לחלק העליון