רכיבים : 0.5 מנה וודקה, 0.5 מנה ליקר אפרסקים, 0.5 מנה ליקר תפוחים, מעט מיץ אוכמניות.
אופן ההכנה : מכניסים לכוס מעט קרח, אחר כך מכניסים לכוס את כל יתר המרכיבים.
הגשה : מוגש בכוס קולינס עם הזלפה של מעט מיץ אוכמניות.
רכיבים : מנה 1 של וודקה, 0.5 מנה ליקר קפה, קורט מיץ תפוז.
אופן ההכנה : מוזגים לכוס את המרכיבים.
הגשה : מוגש בכוס אולד פאשיין, מומלץ לסחוט מעט מיץ מתפוז לתוך המשקה.
רכיבים : 1 מנה שמנת, 0.5 מנה ליקר קפה, 0.5 מנה וודקה, קרח.
אופן ההכנה : מוזגים את כל המרכיבים לכוס.
הגשה : מוגש בכוס אולד פאשיין.
רכיבים :0.5 מנה וודקה ונילה, 0.5 ליקר רצוי מאוד באד אפל.
אופן ההכנה : מוזגים לכוס את כל הרכיבים.
הגשה : מוגש בכוס שוט.
רכיבים : שלוש רבעי מנה ליקר קפה, שלוש רבעי מנה ליקר אמרטו, שלוש רבעי מנה שמנת, שלוש רבעי מנה אייריש קרים.
אופן ההכנה : מוזגים את כל הרכיבים לכוס.
הגשה : מוגש בכוס קוקטייל.
רכיבים : 0.5 ליקר בננה, 0.5 ליקר שוקולד, 0.5 ליקר מנטה, 1.5 מנות שמנת, קרח.
אופן ההכנה : הכניסו לשייקר את כל המרכיבים למעט הליקר שוקולד.
הגשה : מוזגים לכוס קוקטייל קרה את המשקה ומעטרים עם ליקר השוקולד.
רכיבים :0.5 מנה טריפל סק, 0.5 מנה ליקר רצוי באד אפל, מעט מיץ פרי לימון, מעט אנגוסטורה ביטרס, קרח כתוש.
אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים בשייקר, מוזגים לכוס עם קרח כתוש. לבסוף מכניסים מעט אנגוסטורה ביטרס
הגשה : מוגש בכוס לואו בול.
רכיבים : מנה 1 של אייריש קרים, 1מנה של בלו קירסאו, 0.5 מנה ליקר קפה, 0.5 מנה סמבוקה.
אופן ההכנה : מזגו את הליקר קפה והסמבוקה לכוס. מיזגו את האייריש קרים והקירסאו לתוך שתי כוסות שוט נפרדות. הבעירו את הכוס המרכזית והחלו לשתות דרך קשית, כבו את הלהבה על ידי הוספת שוט האייריש קרים ושוט ה בלו קירסאו.
הגשה : מוגש בכוס קוקטייל ו-2 כוסות שוט.
רכיבים : 1 מנה ליקר רצוי באד אפל, 0.5 מנה ברניאגר, שזה בעצם יגר דבש, קרח.
אופן ההכנה : מערבבים את הרכיבים בשייקר כולל הקרח ומוזגים לכוס.
הגשה : מוגש בכוס מרטיני שקוררה מבעוד מעוד.
רכיבים : מנה1 שמנת, מנה 1 של קקאו בהיר, מנה 1 של ליקר בננה, קרח.
אופן ההכנה : מערבבים בשייקר ומסננים לתוך כוס עם קרח.
הגשה : מוגש בכוס קוקטייל.
רכיבים : 2 מנות טריפל סק, 2 מנות ליקר בלו קירסאו, 2 מנות חצי חלב חצי שמנת, 3 מנות מיץ תפוזים, קרח.
אופן ההכנה : מערבבים בבלנדר במהירות נמוכה יחסית עם קרח.
הגשה : מוגש בכוס הייבול.
רכיבים : 1 מנה ודקה, 0.5 מנה ליקר קוקוס, 1מנה מיץ תפוזים, 0.5 מנה ליקר בננה, 2 מנות חצי חלב חצי שמנת.
אופן ההכנה : מערבבים ומוזגים לכוס.
הגשה : מוגש בכוס קוקטייל.
רכיבים : שליש מנה ודקה, שליש מנה קצפת, שליש מנה ליקר שוקולד.
אופן ההכנה : מערבבים בבלנדר.
הגשה : מוגש בכוס שוט.
רכיבים : שלוש רבעי מנה ליקר קקאו, שלוש רבעי מנה ליקר בננה, שלוש רבעי מנה ליקר אמרטו, בננה – פרי, קורט חלב.
אופן ההכנה : לערבב הכל בבלנד.
הגשה : מוגש בכוס הייבול.
אין בעלי האתר והמחברים נושאים בכל אחריות מסוג כלשהו לכל נזק שנגרם בעקבות שימוש במידע המופיע באתר. השתיה אסורה למי שלא מלאו לו 18 שנים. אנא - שתו באחריות!