רכיבים : 0.5 מנה וודקה, 0.5 מנה טקילה , 0.5 מנה טריפל סק, 0.5 מנה רום, 0.5 מנה ג'ין, פרוסת תפוז, קורטוב גרנדין, קרח כתוש.
אופן ההכנה : שמים קרח כתוש בשייקר, הוסיפו את יתר המרכיבים ומוזגים לכוס.
הגשה : מוגש בכוס קוקטייל, להשלמת המראה מוסיפים קורט גרנדין ושמים את חתיכת התפוז על שפתי הכוס לקישוט.
רכיבים : 0.5 מנה ג'ין, 0.5 מנה וודקה, 0.5 מנה רום , 0.5 מנה טקילה, 0.5 מנה מיץ לימון, 0.5 מנה טריפל סק, קרח, קולה.
אופן ההכנה :מכניסים לשייקר את כל הרכיבים למעט את הקולה ומערבבים ומסננים לכוס.
הגשה : מוזגים לכוס הייבול, סוגרים את המשקה עם קולה. ניתן לקשט עם חתיכת לימון.
רכיבים : 1 מנה טקילה, 0.5 מיץ לימון, 0.5 טריפל סק, מלח.
אופן ההכנה :מכניסים לשייקר את כל המרכיבים למעט מלח ומערבבים.
הגשה : מוגש בכוס מרגריטה שלשפתיה נגיעות מלח (כתר מלח).
רכיבים : 1 מנה סמבוקה, 1 מנה טקילה בהירה, 4-5 טיפות טבסקו.
אופן ההכנה : תחילה מוזגים את הסמבוקה ורק אחר כך את מנת הטקילה, לבסוף מזליפים את טיפות הטבסקו.
הגשה : בכוס שוט, שימו לב הודות לטבסקו נוצר פס אדום.
רכיבים : מנה טקילה, כפית מיץ לימון, 0.5 מנה פרנו, קרח שבור, קוביות קרח.
אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח. מסננים ומוזגים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.
הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין.
רכיבים : שלוש רבעי מנה טקילה, קרח כתוש, 1.5 מיץ תפוזים, קוביות קרח, פרוסת תפוז.
אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט את קוביות הקרח ופרוסת התפוז – במיקסר למשך של כ-15 שניות. מסננים ומוזגים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.
הגשה : מוגש בכוס קולינס גבוהה עם פרוסת תפוז.
רכיבים : 0.5 מנה טקילה, כף מיץ לימון, 0.5 מנה מיץ אשכוליות, קרח שבור, קוביות קרח, פרוסת לימון.
אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח והלימון. מסננים מוזגים לכוס. מוסיפים קוביות קרח.
הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין מקושטת בפרוסת לימון.
רכיבים : שלוש רבעי מנה טקילה, 2 כפיות קרם קוקוס, 2 כפיות מיץ לימון, קרח כתוש, כפית מאראשינו, דובדבן.
אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים במיקסר חשמלי למשך של 15 שניות במהירות נמוכה יחסית . מסננים את המשקה לתוך כוס.
הגשה : מוגש בכוס קוקטייל מקושטת בדובדבן.
רכיבים : שלוש רבעי מנה טקילה, כף סירופ סוכר או מי סוכר, סודה, כפית אנגוסטורה, קוביות קרח, פרוסת אננס, סליל קליפת לימון.
אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט הסודה, סליל הלימון. מוסיפים מעט סודה.
הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין עם דליל קליפת לימון בתוך המשקה ופרוסת אננס.
רכיבים : מנה טקילה, כף ליים, 2 כפיות קואנטרו, סוכר, קרח שבור.
אופן ההכנה : טובלים את שפתיי הכוס במיץ ליים ומיד מעבירים לטבול בסוכר את שוליי הכוס. מערבבים את יתר הרכיבים ומסננים לתוך כוס.
הגשה : מוגש בכוס קוקטייל.
רכיבים : מנה טקילה, 2 כפיות קואנטרו, מנה מיץ אשכוליות, כף גראנדין, קרח כתוש, סליל קליפת תפוז.
אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים במיקסר חשמלי למשך של 15 שניות במהירות נמוכה יחסית. מסננים לתוך כוס.
הגשה : מוגש בגביע שמפניה ומכניסים את סליל קליפת התפוז.
רכיבים : שלוש רבעי מנה טקילה, כפית סירופ סוכר או מי סוכר, 2 כפיות מיץ לימון,
3-4 כפות עלי מנתה קרועים, קוביות קרח, גבעול מנתה.
אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים במיקסר חשמלי למעט גבעול המנתה וקוביות הקרח למשך של 15 שניות. מסננים ומוזגים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.
הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין בתוספת גבעול מנתה.
רכיבים : כף ורמוט, שלוש רבעי מנה טקילה, כפית תמצית וניל, קרח שבור, קוביות קרח, שליל קליפת לימון.
אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט הלימון וקוביות הקרח. מסננים ומוזגים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.
הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין ושמים את סליל קליפת הלימון בתוך המשקה.
רכיבים : שלוש רבעי מנה טקילה, מעט צבע מאכל כחול, שלוש רבעי מנה וודקה, קרח שבור, קוביות קרח, זית שחור.
אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח והזית. מסננים ומוזגים לתוך כוסץ מוסיפים קוביות קרח.
הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין עם זית שחור בתוך המשקה.
רכיבים : שלוש רבעי מנה דובונה, שלוש רבעי מנה טקילה, קוביות קרח, פרוסת תפוז.
אופן ההכנה : מוסיפים לכוס את הטקילה ואת הדובונה ומערבבים. מוסיפים קוביות קרח ופרוסת תפוז.
הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין.
אין בעלי האתר והמחברים נושאים בכל אחריות מסוג כלשהו לכל נזק שנגרם בעקבות שימוש במידע המופיע באתר. השתיה אסורה למי שלא מלאו לו 18 שנים. אנא - שתו באחריות!