קוקטיילים על בסיס טקילה

תוכן [ הסתר ]

קוברה

רכיבים : 0.5 מנה וודקה, 0.5 מנה טקילה , 0.5 מנה טריפל סק, 0.5 מנה רום, 0.5 מנה ג'ין, פרוסת תפוז, קורטוב גרנדין, קרח כתוש.

אופן ההכנה : שמים קרח כתוש בשייקר, הוסיפו את יתר המרכיבים ומוזגים לכוס.

הגשה : מוגש בכוס קוקטייל, להשלמת המראה מוסיפים קורט גרנדין ושמים את חתיכת התפוז על שפתי הכוס לקישוט.

לונג איילנד אייס טי

רכיבים : 0.5 מנה ג'ין, 0.5 מנה וודקה, 0.5 מנה רום , 0.5 מנה טקילה, 0.5 מנה מיץ לימון, 0.5 מנה טריפל סק, קרח, קולה.

אופן ההכנה :מכניסים לשייקר את כל הרכיבים למעט את הקולה ומערבבים ומסננים לכוס.

הגשה : מוזגים לכוס הייבול, סוגרים את המשקה עם קולה. ניתן לקשט עם חתיכת לימון.

טקילה סנרייז

רכיבים : 1 מנה טקילה, 0.5 מיץ לימון, 0.5 טריפל סק, מלח.

אופן ההכנה :מכניסים לשייקר את כל המרכיבים למעט מלח ומערבבים.

הגשה : מוגש בכוס מרגריטה שלשפתיה נגיעות מלח (כתר מלח).

Flat Liner

רכיבים : 1 מנה סמבוקה, 1 מנה טקילה בהירה, 4-5 טיפות טבסקו.

אופן ההכנה : תחילה מוזגים את הסמבוקה ורק אחר כך את מנת הטקילה, לבסוף מזליפים את טיפות הטבסקו.

הגשה : בכוס שוט, שימו לב הודות לטבסקו נוצר פס אדום.

טקילה רוח רפאים

רכיבים : מנה טקילה, כפית מיץ לימון, 0.5 מנה פרנו, קרח שבור, קוביות קרח.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח. מסננים ומוזגים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין.

טקילה – מברג קפוא

רכיבים : שלוש רבעי מנה טקילה, קרח כתוש, 1.5 מיץ תפוזים, קוביות קרח, פרוסת תפוז.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט את קוביות הקרח ופרוסת התפוז – במיקסר למשך של כ-15 שניות. מסננים ומוזגים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס קולינס גבוהה עם פרוסת תפוז.

קונצ'יטה

רכיבים : 0.5 מנה טקילה, כף מיץ לימון, 0.5 מנה מיץ אשכוליות, קרח שבור, קוביות קרח, פרוסת לימון.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח והלימון. מסננים מוזגים לכוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין מקושטת בפרוסת לימון.

טקילה קוקוס

רכיבים : שלוש רבעי מנה טקילה, 2 כפיות קרם קוקוס, 2 כפיות מיץ לימון, קרח כתוש, כפית מאראשינו, דובדבן.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים במיקסר חשמלי למשך של 15 שניות במהירות נמוכה יחסית . מסננים את המשקה לתוך כוס.

הגשה : מוגש בכוס קוקטייל מקושטת בדובדבן.

אולדפאשיין טקילה

רכיבים : שלוש רבעי מנה טקילה, כף סירופ סוכר או מי סוכר, סודה, כפית אנגוסטורה, קוביות קרח, פרוסת אננס, סליל קליפת לימון.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט הסודה, סליל הלימון. מוסיפים מעט סודה.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין עם דליל קליפת לימון בתוך המשקה ופרוסת אננס.

מרגריטה

רכיבים : מנה טקילה, כף ליים, 2 כפיות קואנטרו, סוכר, קרח שבור.

אופן ההכנה : טובלים את שפתיי הכוס במיץ ליים ומיד מעבירים לטבול בסוכר את שוליי הכוס. מערבבים את יתר הרכיבים ומסננים לתוך כוס.

הגשה : מוגש בכוס קוקטייל.

שובר הקרח

רכיבים : מנה טקילה, 2 כפיות קואנטרו, מנה מיץ אשכוליות, כף גראנדין, קרח כתוש, סליל קליפת תפוז.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים במיקסר חשמלי למשך של 15 שניות במהירות נמוכה יחסית. מסננים לתוך כוס.

הגשה : מוגש בגביע שמפניה ומכניסים את סליל קליפת התפוז.

טקילה מנתה

רכיבים : שלוש רבעי מנה טקילה, כפית סירופ סוכר או מי סוכר, 2 כפיות מיץ לימון,

3-4 כפות עלי מנתה קרועים, קוביות קרח, גבעול מנתה.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים במיקסר חשמלי למעט גבעול המנתה וקוביות הקרח למשך של 15 שניות. מסננים ומוזגים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין בתוספת גבעול מנתה.

קוקטייל טקילה

רכיבים : כף ורמוט, שלוש רבעי מנה טקילה, כפית תמצית וניל, קרח שבור, קוביות קרח, שליל קליפת לימון.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט הלימון וקוביות הקרח. מסננים ומוזגים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין ושמים את סליל קליפת הלימון בתוך המשקה.

כריש כחול

רכיבים : שלוש רבעי מנה טקילה, מעט צבע מאכל כחול, שלוש רבעי מנה וודקה, קרח שבור, קוביות קרח, זית שחור.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח והזית. מסננים ומוזגים לתוך כוסץ מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין עם זית שחור בתוך המשקה.

טקילה דובונה

רכיבים : שלוש רבעי מנה דובונה, שלוש רבעי מנה טקילה, קוביות קרח, פרוסת תפוז.

אופן ההכנה : מוסיפים לכוס את הטקילה ואת הדובונה ומערבבים. מוסיפים קוביות קרח ופרוסת תפוז.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין.

הבהרה

אין בעלי האתר והמחברים נושאים בכל אחריות מסוג כלשהו לכל נזק שנגרם בעקבות שימוש במידע המופיע באתר. השתיה אסורה למי שלא מלאו לו 18 שנים. אנא - שתו באחריות!

בחזרה לחלק העליון