רכיבים : שלוש רבעי מנה וויסקי, שליש מנה ורמוט אדום מתוק, מעט אנגוסטורה ביטרס זהו בעצם תבלין מריר מעט.
אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים.
הגשה : מוגש בכוס מרטיני קרה.
רכיבים : 1.5 מנות ויסקי, 0.5 מידורי, 1 מנה תערובת סאוור.
אופן ההכנה : מכניסים את הרכיבים לשייקר ומנערים. מוזגים לכוס המכילה קרח כתוש.
הגשה: מוגש בכוס לואובול, מקובל לקשט עם דובדבן.
רכיבים : 1 מנה ויסקי, שליש מנה תערובת סאוור, ג'ינג'ר אייל, רבע מנה מונין וניל, קרח.
אופן ההכנה : מוזגים אל הכוס קרח כתוש את כל המרכיבים וסוגרים את הכוס עם ג'ינגר אייל.
הגשה : מוגש בכוס הייבול
רכיבים : שלוש רבעי מנה ויסקי, 0.5 מנה שנאפס וניל, 0.5 מנה סאוור, 1 מנה שנאפס אפרסק, 0.5 מנה אמרטו, מעט מי סוכר, קרח, מקל וניל.
אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים בשייקר, למעט את מקל הוניל.
הגשה : מוגש בכוס לואובול וניתן לקשט במקל וניל.
רכיבים : שליש מנה דרמבוי, שלוש רבעי מנה וויסקי, קרח, פרוסת לימון חתוך.
אופן ההכנה : מוזגים את כל המרכיבים
הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין וניתן לעטר את הכוס בחתיכת לימון.
רכיבים : שלוש רבעי מנה ויסקי אירי, שלוש רבעי מנה מיץ לימון, ג'ינג'ר אייל, סודה, קרח שבור, קוביות קרח, פרוסת לימון.
אופן ההכנה : מערבבים היטב את הויסקי האירי, הקרח השבור ואת המיץ לימון. מסננים ומוזגים לכוס. מוסיפים קוביות קרח. מוסיפים ג'ינג'ר אייל וסודה באופן שווה כדי לסגור את המשקה.
הגשה : מוגש בכוס קולינס גבוהה מקושטתת בפרוסת לימון.
רכיבים : שלוש רבעי מנה ויסקי, כפית אנגוסטורה, שלוש רבעי מנה ורמוט מתוק, קרח שבור, קוביות קרח.
אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח, מסננים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.
הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין
רכיבים : שלוש רבעי מנה ויסקי אירי, כף קירסאו, כף פרנו, כפית מאראשינו, כפית אנגוסטורה, קליפת תפוז, קרח שבור, קוביות קרח.
אופן ההכנה : מערבבים את כל הריכיבם למעט התפוז וקוביות הקרח. מסננים ומוזגים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.
הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין עם סליל קליפת תפוז בתוך המשקה.
רכיבים : שלוש רבעי מנה סקוטש, כפית וחצי פורט, כפית אנגוסטורה, כפית וחצי ורמוט יבש, קרח שבור, קוביות קרח, סליל קליפת לימון.
אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט סליל הלימון וקוביות הקרח. מסננים ומוזגים לכוס. מוסיפים קוביות קרח.
הגשה : מוגש בכוס קוקטייל (מרטיני) עם סליל קליפת לימון בתוך המשקה.
רכיבים : מנה סקוטש, קליפת תפוז מתפוז שלם, כפית קירסאו, 2 כפיות מיץ לימון, כפית סוכר, קרח כתוש, 2 כפיות מים חמים.
אופן ההכנה : בתוך כוס עם 2 כפיות מים חמים צריך להוסיף את הסוכר ולהמיסו, לאותה כוס מוסיפים את סליל קליפת התפוז. מוסיפים את הסקוטש והמיץ לימון ומערבבים היטב. מוסיפים לכוס קרח כתוש ומוזגים את הקירסאו על גב כפית לתוך הכוס, בזהירות.
הגשה : מוגש בגיע שמפניה.
רכיבים : מנה סקוטש, חצי כפית ברנדי, חצי כפית קירסאו, גבעול מנתה, פרוסת לימון, קוביות קרח.
אופן ההכנה : שמים בכוס קוביות קרח ומוזגים את כל הרכיבים מעל קוביות הקרח. מוסיפים גבעול מנתה ופרוסת לימון.
הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין.
רכיבים :שלוש רבעי ויסקי, 10 מיליליטר מונין אגוז מקדמיה, סודה, קרח.
אופן ההכנה : מוזגים את הרכיבים לכוס עם קרח, רצוי בסוף את הסודה.
הגשה : מוגש בכוס הייבול.
רכיבים : שלוש רבעי מנה ויסקי, שליש מנה מי סוכר, שליש מנה מיץ לימון טיבעי, קרח.
אופן ההכנה : מערבבים הכל בשייקר עם קרח ומזוזגים לכוס עם קרח.
הגשה : מוגש בכוס ויסקי או כוס לואובול.
רכיבים : כפית סוכר, 3-5 עלי נענע, סודה, שלוש רבעי מנה ויסקי, שני פלחי לימון חתוכים לקוביות קטנות.
אופן ההכנה : לתוך הכוס מכניסים את הנענע, לימון, סוכר והויסקי, ומועכים בתוך הכוס, מוסיפים קרח וסוגרים עם סודה.
הגשה : מוגש בכוס הייבול עם מקל ערבוב.
רכיבים : שלוש רבעי מנה ויסקי, 10 מיליליטר מונין וניל, שליש מנה מיץ לימון, 10 מיליליטר מונין אגוזי לוז, קרח כתוש.
אופן ההכנה : מנערים את כל הרכיבים בשייקר ומוזגים את המשקה לכוס עם קרח כתוש.
הגשה : מוגש בכוס לואובול, או כוס ויסקי.
רכיבים : כף ורמוט יבש, מנה סקוטש, כפית פרנו, קרח שבור, סליל קליפת לימון.
אופן ההכנה : מערביים את כל הרכיבים למעט סליל קליפת הלימון. מסננים ומוזגים לכוס.
הגשה : מוגש בכוס קוקטייל עם סליל קליפת לימון בתוך המשקה.
רכיבים : 2 מנות סקוטש, 4 כפיות ורמוט מתוק, מנה מיץ לימון, מנה צ'רי ברנדי, חלבון (הלבן של הביצה), פרוסת לימון קרח שבור, קוביות קרח.
אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח ופרוסת הלימון. מסננים לתוך כוס ומוסיפים קוביות קרח
הגשה : מוגש בגביע שמפניה עם פרוסת לימון.
רכיבים : 0.5 מנה ג'ין, כפית דראמבוי, כפית מיץ לימון, 2 כפות סקוטש, קרח שבור, דובדבן, קוביות קרח, סליל קליפת לימון.
אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קליפת הלימון, קוביות הקרח והדובדבן. מסננים לתוך כוס ומוסיפים קוביות קרח.
הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין עם סליל קליפת לימון בתוך המשקה וקישוט דובדבן.
רכיבים : רבע מנה סקוטש, רבע מנה ורמוט מתוק, רבע מנה מיץ תפוזים, רבע מנה צ'רי ברנדי, קרח שבור, קוביות קרח, דובדבן.
אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קויבות הקרח והדובדבן. מסננים ומוזגים לכוס. מוסיפים קוביות קרח.
הגשה :מוגש בכוס אולדפאשיין מקושטת בדובדבן.
רכיבים : שלוש רבעי מנה סקוטש, רבע מנה ורמוט יבש, רבע מנה ורמוט מתוק, כפית בנדיקטין, כפית אנגוסטורה, קוביות קרח, קרח שבור, סליל קליפת לימון.
אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח והלימון. מסננים ומוזגים לכוס. מוסיפים קוביות קרח.
הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין.
רכיבים : מנה סקוטש, מנה יין זנגוויל, קרח שובר, קוביות קרח, דובדבן.
אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח והדובדבן. מסננים ומוזגים לכוס. מוסיפים קוביות קרח.
הגשה : מוגש בכוס אולד פאשיין מעוטרת בדובדבן.
רכיבים : שלוש רבעי מנה סקוטש, כפית אנגוסטורה, כף ורמוט יבש, קרח שבור, קוביות קרח.
אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח. מסננים ומוזגים לכוס. מוסיפים את קוביות הקרח.
הגשה : מוגש בכוס קוקטייל (מרטיני)
רכיבים : שלוש רבעי מנה ויסקי, 15 מיליליטר טריפל סק, מספר טיפות של אנגוסטורה ביטרס, קרח, תפוז לקישוט.
אופן ההכנה : מערבבים את המריכבים בשייקר ומסננים אותם לכוס.
הגשה: מוגש בכוס אולדפאשיין, מקובל לקשט את הכוס עם פרוסת תפוז.
רכיבים : מנה בורבון, כף סירופ סוכר, 0.5 מנה מיץ לימון, קרח שבור, קוביות קרח, פרוסת לימון
אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח ופרוסת הלימון. מסננים לתוך כוס ומוסיפים קוביות קרח.
הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין מקושטת בפרוסת לימון.
רכיבים : מנה בורבון, עלי מנתה מפוררים, כפית וחצי סירופ סוכר, קרח שבור, קרח כתוש.
אופן ההכנה : משרים למשך כשעה את עלי המנתה בבורבון. לאחר שעה מוסיפים את סירופ הסוכר ומנערים עם קרח שבור. מסננים את המשקה לכוס עמוסה בקרח כתוש.
הגשה : מוגש בכוס אולשפאשיין מעוטרת בעלה מנתה.
רכיבים : מנה בורבון, עלי מנתה, 200 גרם קרח כתוש, 0.5 מנה מיץ לימון, 0.5 מנה סירופ סוכר, דובדבן.
אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים במיקסר חשמלי למשך של כ-15 שניות במהירות גבוהה. מוזגים ישירות לתוך כוס.
הגשה : מוגש בכוס קולינס גבוהה מקושט בגבעול מנתה ודובדבן.
רכיבים : כפית קואנטרו, שלוש רבעי מנה ויסקי קנדי, קרח שבור, 2 כפיות דובונה, קוביות קרח, סליל קליפת לימון.
אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט הלימון וקוביות הקרח. מסננים ומוזגים לתוך כוס מוסיפים קוביות קרח.
הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין עם סליל קליפת לימון בתוך המשקה.
רכיבים : שלוש רבעי מנה ויסקי קנדי, כפית מיץ תפוזים, כפית מיץ לימון, 3 כפיות צ'רי ברנדי, סוכר, קוביות קרח, דובדבנים, קיסם קוקטייל, קרח שבור.
אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט הצ'רי ברנדי, הסוכר, קוביות הקרח והדובדבנים. טובלים את שולי הכוס בצ'רי ברנדי ולאחרי כן טובלים בסוכר את שולי הכוס הרטובים. מסננים את המשקה לתוך הכוס מבלי להרוס את שפתיי הכוס ומוסיפים בזהירות קוביות קרח.
הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין מקושט עם דובדבנים על קיסם.
רכיבים : 0.5 מנה ויסקי קנדי, 2 כפיות קמפארי, 0.5 מנה ורמוט יבש, קרח שבור, קוביות קרח, סליל קליפת לימון.
אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח והלימון. מסננים ומוזגים לכוס.מוסיפים קוביות קרח.
הגשה : מוגש בכוס קוקטייל עם סליל קליפת לימון בתוך המשקה.
אין בעלי האתר והמחברים נושאים בכל אחריות מסוג כלשהו לכל נזק שנגרם בעקבות שימוש במידע המופיע באתר. השתיה אסורה למי שלא מלאו לו 18 שנים. אנא - שתו באחריות!