קוקטיילים על בסיס וודקה

תוכן [ הסתר ]

וודקה גיבסון

רכיבים : 1 ורבע מנות וודקה, כף ורמוט יבש, קרח שבור.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים ומסננים לכוס. אפשר להוסיף למשקה בצל פנינה.

הגשה : מוגש בכוס מרטיני (קוקטייל)

דב רוסי

רכיבים : 0.5 מנה וודקה, 2 כפיות שמנת מתוקה, 2 כפיות, קרם זה קקאו לבן, קוביות קרח, דובדבן.

אופן ההכנה : מנערים את כל הרכיבים עם קרח, מסננים לתוך כוס ומוסיפים עוד קוביות קרח לכוס המשקה.

הגשה :מוגש בכוס קוקטייל או כוס מרטיני ומעטרים את הכוס עם דובדבן.

דרום מערב 1

רכיבים : כף קאמפרי, כף וודקה, קוביות קרח, כף מיץ תפוזים, דובדבן או פרוסת תפוז.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים עם הקרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין בעיטור של פרוסת תפוז או דובדבן.

בלאדי מרי

רכיבים : 1.5 מנות וודקה, 1.5 מנות מיץ עגבניות, 1 כף מיץ לימון, מספר טיפות של רוטב טבאסקו, מספר טיפות רוטב ווסטרשיר, קרח שבור, מלח ופלפל.

אופן ההכנה : מערבבים את הרכיבים עם הקרח ומסננים לכוס.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין.

וודקה עוקצת

רכיבים : שלוש רבעי מנות וודקה, 2 כפות קרם דה מינט לבן, קוביות קרח, קרח שבור.

אופן ההכנה : מנערים את כל הרכיבים למעט את קוביות הקרח. מסננים לכוס ומוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין.

הרווי מכה בקיר

רכיבים : 0.5 מנה וודקה, מיץ תפוזים, 2 כפיות גאליאנו, קוביות קרח.

אופן ההכנה : שמים תחילה את קוביות הקרח בכוס, אחר כך מוזגים את הוודקה, מוסיפים את מיץ התפוזים ובוחשים. מוזגים את הגליאנו על פני המשקה בעת שמוזגים אותו על גב הכפית.

הגשה : מוגש בכוס קולינס גבוהה.

וודקה חרגול

רכיבים : רבע מנה קרם דה מינט ירוק, רבע מנה קרם דה קקאו לבן, 1 כף וודקה, קרח שבור, גבעול מנתה.

אופן ההכנה : מערבבים את הרכיבים ומסננים לתוך כוס, מוסיפים קרח וגבעול מנטה.

הגשה :מוגש בכוס קוקטייל (מרטיני).

דובשנית

רכיבים : 1.5 מנות וודקה, 0.5 מנה של יין זנגוויל, סודה, קוביות קרח.

אופן ההכנה : מערבבים את היין והוודקה בכוס, מוסיפים קוביות קרח וסוגרים עם סודה.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין.

וודקאטיני

רכיבים : 1 כפית ורמוט יבש, קרח, 1 מנה וודקה, זית.

אופן ההכנה : מערבבים ומוסיפים קרח.

הגשה : מוגש בכוס מרטיני בתוספת זית.

וודקה וסקוטש

רכיבים : שלוש רבעי מנות וודקה, 2 כפות ויסקי סקוטש, 2 כפיות ורמוט יבש, סליל קליפת לימון.

אופן ההכנה : בוחשים היטב בכוס את כל הרכיבים.

הגשה : מוגש בכוס מרטיני (קוקטייל) ולסיום מוסיפים סליל של קליפת לימון.

סלינג וודקה

רכיבים :1.5 כפיות בנדיקטין, 1 מה וודקה, 1.5 כפיות צ'רי ברנדי, כף אנגוסטרה, סודה, 1 כפית מיץ לימון, קרח שבור, קוביות קרח, פרוסת לימון.

אופן ההכנה : מערבבים בשייקר אתכל הרכיבים למעט הסודה. מסננים את המשקה לתוך כוס ומוסיפים קוביות קרח. סוגרים את המשקה עם סודה.

הגשה : מוגש בכוס קולינס גבוהה ומעטרים בפרוסת לימון.

החרגול המעופף

רכיבים : 2 כפיות קרם דה מינט ירוק, 0.5 מנה וודקה, 2 כפיות קרם דה מינט לבן, קוביות קרח, קרח שבור, דובדבן.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח, מסננים ומוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אןלדפאשיין, ניתן לעטר בדובדבן.

ערבות הכפור

רכיבים : 1 מנה גלידה וניל, כף קרם דה קקאו כהה, 2 כפות וודקה, דובדבן.

אופן ההכנה : במיקסר חשמלי מערבבים למשל 15 שניות את כל הרכיבים ומוזגים לכוס.

הגשה : מוגש בכוס מרטיני (קוקטייל). ניתן לקשט בדובדבן.

ספן הוולגה

רכיבים : 2 כפות מיץ תפוזים, שלוש רבעי מנה וודקה, 2 כפות צ'רי ברנדי, קרח שבור, קוביות קרח, דובדבן.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח והדובדבן. מסננים לכוס ומוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולד פאשיין ומעטרים בדובדבן.

מברג

רכיבים : 1 מנה מיץ תפוזים, 0.5 מנה וודקה, קוביות קרח, פרוסת תפוז.

אופן ההכנה : מערבבים עם קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולד פאשיין ומעטרים עם פרוסת תפוז.

קוקטייל וודקה ואפרסק

רכיבים : שלוש רבעי מנה וודקה, 2 כפיות ברנדי אפרסקים, 2 כפיות מיץ לימון, ג'ינג'ר אייל, קרח שבור, קוביות קרח, פרוסת אפרסק.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט הג'ינגר אייל, פרוסת האפרסק וקוביות הקרח. מסננים לתוך כוס, מוסיפים קוביות קרח וסוגרים עם ג'ינג'ר אייל.

הגשה :מוגש בכוס קולינס גבוהה מקושטת בפרוסת אפרסק.

צוענייה

רכיבים : 2 כפים, כפית מיץ לימון, 1.5 כפיות בנדיקטין, 1 מנה וודקה, כפית מיץ תפוזים, קרח שבור, קוביות קרח.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח ופרוסת התפוז.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין ומקשטים בפרוסת תפוז.

קוקטייל וודקה

רכיבים : כף צ'רי ברנדי, שלוש רבעי מנה וודקה, קוביות קרח, 1.5 כפיות מיץ לימון, דובדבן.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט הדובדבן וקוביות הקרח. מוזגים לכוס ומוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין ומקשטים בדובדבן.

הבהרה

אין בעלי האתר והמחברים נושאים בכל אחריות מסוג כלשהו לכל נזק שנגרם בעקבות שימוש במידע המופיע באתר. השתיה אסורה למי שלא מלאו לו 18 שנים. אנא - שתו באחריות!

בחזרה לחלק העליון