קוקטיילים על בסיס ג'ין

תוכן [ הסתר ]

מכנסיים קצרים

רכיבים : מנה ג'ין, 2 כפיות ורמוט מתוק, 2 כפיות ורמוט יבש, קרח שבור, קוביות קרח וסליל קליפת לימון.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח וקליפת הלימון. מסננים לתוך כוס ומוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין וסליל קליפת לימון בתוך המשקה.

ג'ין וסין

רכיבים : מנה ג'ין, כף ורמוט ביאנקו.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים בכוס.

הגשה : מוגש בכוס קוקטייל (מרטיני)

ויקטור

רכיבים : 0.5 מנה ורמוט מתוק, כפית ברנדי, כפית ג'ין, קרח שובר, קוביות קרח, פרוסת תפוז.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח והתפוז. מסננים ומוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין מקושטת בפרוסת תפוז.

אואזיס תפוזים

רכיבים : שלוש רבעי מנה ג'ין, 2 כפיות צ'רי ברנדי, ג'ינג'ר אייל, 1.5 מנות מיץ תפוזים, קרח שבור, פרוסת תפוז.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט הג'ינג'ר אייל, פרוסת התפוז וקוביות הקרח. מסננים לתוך כוס ומוסיפים קוביות קרח. סוגרים את המשקה עם ג'ינג'ר אייל ומקשטים עם קליפת תפוז.

הגשה : מוגש בגביע שמפניה.

ורד מערבי

רכיבים : 0.5 מנה ג'ין, 2 כפיות ברנדי מישמשים, כפית מיץ לימון, 2 כפיות ורמוט יבש, קרח שבור, קוביות קרח, פרוסת לימון.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח והלימון.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין מקושטת בפרוסת לימון.

מוריס

רכיבים : שלוש רבעי מנה ג'ין, כף ורמוט יבש, כף ורמוט מתוק, כפית אנגוסטורה, קרח שבור, קוביות קרח.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח. מסננים ומוזגים לכוס.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין.

ג'ימלט

רכיבים : מנה ג'ין, 2 כפיות מיץ ליים, קרח שבור, קוביות קרח.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח. מסננים לכוס ומוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין

ג'ין אקואוויט

רכיבים : 1.5 מנות ג'ין, 0.5 מנה אקואוויט, 3 כפיות סירופ סוכר או מי סוכר, 4 כפיות מיץ לימון, חלבון (הלבן של הביצה), 2 כפיות שמנת מתוקה, קוביות קרח, קרח שבור.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח. מסננים אתת המשקה לכוס ומוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין.

לכל הרוחות מזג האויר

רכיבים : 0.5 מנה ג'ין, כפית קירסאו, 2 כפיות ורמוט מתוק, 2 כפיות מיץ תפוזים, קרח שובר, קוביות קרח, פרוסת תפוז.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח ופרוסת התפוז. מסננים ומוזגים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין מקושטת בפרוסת תפוז.

ג'ין וקאמפרי

רכיבים : שלוש רבעי מנה ג'ין, שלוש רבעי מנה קאמפרי, קרח שבור, קוביות קרח, פרוסת לימון.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח והלימון. מסננים לכוס ומוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין ומעטרים בפרוסת לימון.

דלקת התוספתן

רכיבים : שלוש רבעי מנה קירסאו, 6 מנות ג'ין, 1.5 מנות מיץ לימון, קרח שבור, קוביות קרח, פרוסת לימון, ביצה.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח והלימון. מסננים לתוך כוס ומוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין מקושטת בפרוסות לימון.

ורד אנגלי

רכיבים : 0.5 מנה ג'ין, 2 כפיות ברנדי מישמים, 2 כפיות ורמוט יבש, כף גראנדין, כף מיץ לימון, קרח שבור, קוביות קרח, סליל קליפת לימון.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח וסליל הלימון. מסננים ומוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין עם סליל קליפת לימון בתוך המשקה.

קוקטייל ברונקס

רכיבים : שלוש רבעי מנה ג'ין, 2 כפיות ורמוט יבש, 2 כפיות ורמוט מתוק, 0.5 מנה מיץ לימון, 2 כפיות מיץ תפוזים, קרח שבור, קוביות קרח, פרוסת תפוז.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח ופרוסת תפוז. מסננים ומוזגים לכוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין מעוטר בפרוסת תפוז.

האי הירוק

רכיבים : כפית קרם דה מינט ירוק, מנה ג'ין, כף אנגוסטורה, קוביות קרח, קרח שובר, פרוסת לימון.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח ופרוסת הלימון מסננים לתוך כוס ומוסיפים קוביות קרח

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין בעיטור פרוסת לימון.

ורד צרפתי

רכיבים : 0.5 מנה ג'ין, 2 כפיות צ'רי ברנדי, 2 כפיות ורמוט יבש, כפית מיץ לימון, קרח שבור,קוביות קרח, דובדבן.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח והדובדבן. מסננים ומוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין מעוטרת בדובדבן.

גברת ורודה

רכיבים : מנה ג'ין, 0.5 מנה מיץ לימון, 0.5 כפית גראנדין, מי סוכר או סירופ סוכר, רבע מנה שמנת מתוקה, קרח שבור, קוביות קרח, דובדבן.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח והדובדבן. מסנים ומוזגים לכוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס קוקטייל (מרטיני) מקושטת בדובדבן.

ג'ין תוסס

רכיבים : 0.5 מנה ג'ין, כפית אבקת סוכר, מיץ סחוט מלימון אחד, קרח שבור, קוביות קרח, סודה, פרוסת לימון.

אופן ההכנה : מערבביםאת כל הרכיבים למעט קוביות הקרח, הסודה ופרוסת הלימון. מסננים לכוס. מוסיפים את קוביות הקרח וסוגרים את המשקה עם סודה. מערבבים קלות בתוך הכוס.

הגשה : מוגש בגביע שמפניה ומקשטים בפרוסת לימון.

גיבסון

רכיבים : מנה ורבע ג'ין, כף טיפות ורמוט יבש, בצלצל פנינה, קרח

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט הקרח והבצלצל ומוזגים לכוס. מוסיפים קרח ומטילים את בצלצל הפנינה לתוך המשקה.

הגשה : מוגש בכוס קוקטייל (מרטיני).

הכלה היפה

רכיבים : כף דובונה, כף ג'ין, כפית צ'רי ברנדי, כפית מיץ תפוזים, קרח שבור, קוביות קרח, דובדבן.

אופן ההכנה : מערבבים את הרכיבים למעט קוביות הקרח והדובדבן. מסננים לתוך כוס ומוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין מקושטת דובדבן.

אריה אדום

רכיבים : כף ג'ין, שלוש רבעי מנה גראנד מארנייה, 2 כפות מיץ לימון, 2 כפיות מיץ תפוזים, קרח שובר, קוביות קרח, סליל קליפת תפוז.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח וסליל קליפת הלימון.מסננים לכוס ומוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולד פאשיין עם סליל קליפת לימון בתוך המשקה.

חג ההודייה

רכיבים : 0.5 מנה ורמוט יבש, 0.5 מנה ג'ין, 0.5 מנה ברנדי משמשים, כפית מיץ לימון, קרח שבור, קוביות קרח, דובדבן.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח והדובדבן. מסננים לתוך כוס ומוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין מקושטת בדובדבן

תפילת הנערה

רכיבים : רבע מנה קואנטרו, כפית מיץ תפוזים, כפית מיץ לימון, רבע מנה ג'ין, קוביות קרח, קרח שבור, סליל קליפת תפוז.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח וקליפת התפוז. מסננים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס קוקטייל (מרטיני) שבתוכה סליל קליפת תפוז.

נחוש

רכיבים : כף ברנדי משמשים, שלוש רבעי מנה ג'ין, 2 כפיות מיץ לימון, קרח שבור, קוביות קרח.

אופן ההכנה : מרבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח. מסננים ומוזגים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין.

סיוט בלהה

רכיבים : רבע מנה דובונה, רבע מנה ג'ין, 2 כפיות מיץ תפוזים, 2 כפיות צ'רי ברנדי, קרח שבור, קוביות קרח, פרוסת תפוז, 2-3 דובדבנים.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח, פרוסת התפוז והדובדבנים. מסננים את המשקה לתוך כוס ומוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין מקושטת בפרוסת תפוז ודובדבנים על קיסם קוקטייל.

איקוויקה

רכיבים : 2 מנות ג'ין, 0.5 מנה מיץ לימון, כף אנגוסטורה, 1.5 כפות סוכר, קרח שבור, קוביות קרח, פרוסת לימון.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח ופרוסת הלימון. מסננים ומוזגים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין מקושטת בפרוסת לימון.

נשיקה בחושך

רכיבים : רבע מנה צ'רי ברנדי, רבע מנה ג'ין, כף ורמוט יבש, קרח שבור, קוביות קרח, דובדבן.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח והדובדבן. מסננים לתוך כוס ומוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס קוקטייל (מרטיני) מקושטת בדובדבן.

גראנד פריחת התפוז

רכיבים : שלוש רבעי מנה ג'ין, כפית סירופ סוכר או מי סוכר, כף גראנד מארנייה, 2 כפות מיץ תפוזים, קרח שבור, קוביות קרח, פרוסת תפוז.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט פרוסת התפוז וקוביות הקרח. מסננים ומוזגים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס קוקטייל (מרטיני) מקושטת בפרוסת תפוז.

תרנגול

רכיבים : מנה ורבע ג'ין, שלוש רבעי מנה מיץ לימון, כף סירופ פטל, חלבון (הלבן של הביצה), קרח שבור, קוביות קרח, דובדבן.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח והדובדבן. מסננים ומוזגים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין מקושטת בדובדבן.

סומק הנערה

רכיבים : כפית קירסאו, שלוש רבעי מנה ג'ין, כפית גראנדין, כפית מיץ לימון, קרח שבור, קוביות קרח, סליל קליפת תפוז.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח וקליפת התפוז. מסננים ומוזגים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין עם סליל קליפת תפוז בתוך המשקה.

נגרוני

רכיבים : רבע מנה קמפארי, כף ג'ין, רבע מידה ורמוט מתוק, קוביות קרח, פרוסת תפוז, קרח שבור.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח ופרוסת התפוז. מסננים ומוזגים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס קוקטייל (מרטיני) מקושטת בפרוסת תפוז.

מס ההכנסה

רכיבים : 0.5 מנה ג'ין, כפית אנגסטורה, כפית ורמוט מתוק, כפית מיץ תפוזים, קרח שבור, קוביות קרח, פרוסת תפוז.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח והתפוז. מסננים ומוזגים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין מקושטת בפרוסת תפוז.

סנגרי ג'ין ובנדיקטין

רכיבים : שלוש רבעי מנה ג'ין, 2 כפיות מיץ אשכוליותת, 2 כפיות בנדיקטין, קרח שבור, קוביות קרח, פרוסת לימון, אגוז מוסקט טחון קלות.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח, אגוז המוסקט ופרוסת הלימון. מסננים לתוך כוס ומוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין מקושטת בפרוסת לימון ומפזרים מעט אגוז מוסקט מעל המשקה.

קוקטייל רולס רויס

רכיבים : שלוש רבעי מנה ג'ין, כפית בנדיקטין, 2 כפיות ורמוט יבש, 2 כפיות ורמוט מתוק, קוביות קרח, קרח שבור.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח. מסננים ומוזגים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולד פאשיין.

סוס לבן

רכיבים : 0.5 מנה קואנטרו, 0.5 מנה שמנת מתוקה, 0.5 מנה ג'ין, קרח שבור.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים ומסננים לתוך כוס.

הגשה : מוגש בכוס קוקטייל (מרטיני).

קוקטייל אשכוליות

רכיבים : שלוש רבעי מנה ג'ין, שלוש רבעי מנה מיץ אשכוליות, כפית מאראשינו, קרח שבור, קוביות קרח, דובדבן.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות קרח ודובדבן. מסננים ומוזגים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוש אולדפאשיין.

ענן אדום

רכיבים : 2 כפיות מיץ לימון, שלוש רבעי מנה ג'ין, 2 כפיות ברנדי משמשים, כפית אנגסטורה, כפית גראנדין, קרח שבור, קוביות קרח, סליל קליפת לימון.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח וקליפת הלימון המסולסלת. מסננים ומוזגים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין וקליפת לימון מסולסלת בתוך המשקה.

מקסים

רכיבים : שלוש רבעי מנה ג'ין, קרח שבור, כף ורמוט יבש, כפית קרם דהקקאו לבן, קוביות קרח.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח. מסננים ומוזגים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין.

קוקטייל קלארידג'

רכיבים : רבע מנה ג'ין, רבע מנה ורמוט יבש, 2 כפיות טריפל סק, 2 כפיות ברנדי משמשים, קרח שבור, קוביות קרח, סליל קליפת תפוז.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח וקליפת התפוז. מסננים ומוזגים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס קוקטייל ובתוכה סליל קליפת תפוז.

פרג

רכיבים : כף קרם דה קקאו, שלוש רבעי מנה ג'ין, קרח שבור, קוביות קרח.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח. מסננים את המשקה לתוך כוס ומוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס קוקטייל (מרטיני).

סוס כסוף

רכיבים : 2 כפות מיץ לימון, סודה, 30 גרם גלידת וניל, 2 כפות מיץ לימון, 0.5 מנה ג'ין, קרח שבור, קוביות קרח.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח, הקרח השבור וסודה. לאחר שהגלידה נמסה מוסיפים את הקרח השבור מסננים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח וסוגרים את המשקה עם סודה.

הגשה : מוגש בגביע שמפניה.

קוקטייל שלוש הפסים

רכיבים : 0.5 מנה ג'ין, 2 כפיות ורמוט יבש, 2 כפיות מיץ תפוזים, קרח שבור, קוביות קרח, פרוסת לימון.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח והלימון. מסננים ומוזגים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס קוקטייל (מרטיני) מקושטת בפרוסת לימון.

דובונה

רכיבים : שלוש רבעי מנה דובונה, שלוש רבעי מנה ג'ין, קרח שבור, קוביות קרח, פרוסת לימון.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט הלימון וקוביות הקרחץ מסננים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין מקושטת בפרוסת לימון.

תאונת פגע וברח

רכיבים : כף פורט, קרח שבור, מנה ג'ין, כפית פרנו, קוביות קרח, דובדבן.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח והדובדבן. מסננים ומוזגים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס קוקטייל (מרטיני) מקושטת בדובדבן.

רכיבים : רבע מנה ג'ין, רבע מנה ורמוט יבש, כפית קרם דה מינט לבן, 2 כפיות פרנו, קרח שבור, קוביות קרח, פרוסת לימון.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח ופרוסת הלימון. מסננים ומוזגים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס קוקטייל (מרטיני) מעוטרת בפרוסת לימון.

קוקטייל 2 החטאים

רכיבים : 0.5 מנה ג'ין, כפית גראנדין, 2 כפיות ורמוט מתוק, 2 כפיות מיץ תפוזים, חלבון (הלבן של הביצה), קרח שבור, קוביות קרח, דובדבן.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח והדובדבן. מסננים ומוזגים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין מקושטת בדובדבן.

פרג

רכיבים : כף קרם דה קקאו כהה, שלוש רבעי מנה ג'ין, קרח שבור, קוביות קרח.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח. מסננים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס קוקטייל (מרטיני).

מרטיני

רכיבים : כפית ורמוט יבש, מנה ג'ין, זית, קוביות קרח.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים בכוס. מוסיפים קרח.

הגשה : מוגש בכוס קוקטייל (מרטיני) עם זית.

נקודת חן

רכיבים : 0.5 מנה ג'ין, רבע מנה ורמוט יבש, רבע מנה ורמוט מתוק, מעט גראנדין, כפית מיץ תפוזים, קרח שבור, קוביות קרח.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח והגראנדין. מוזגים גראנדין לכוס ולאחרי כן מוסיפים קוביות קרח. מסננים את המשקה לתוך הכוס המלאה בקרח וגראנדין – בזהירות.

הגשה : מוגש בכוס קוקטייל (מרטיני).

קוקטייל רוסי

רכיבים : רבע מנה ג'ין, רבע מנה וודקה, כף קרם דה קקאו לבן, קוביות קרח, קרח שבור.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח. מסננים לתוך כוס ומוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס קוקטייל (מרטיני)

ג'ין ורוד

רכיבים : מנה ג'ין, כף אנגוסטרה, קוביות קרח.

אופן ההכנה : שוטפים את דפנותיה של הכוס באנגוסטורה ומוזגים לכוס את הג'ין. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס קוקטייל (מרטיני).

כבול

רכיבים : 0.5 מנה ג'ין, 0.5 מנה ורמוט יבש, כפית מיץ לימון, כפית פרנו, קרח שובר, קוביות קרח, פרוסת לימון.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח ופרוסת הלימון. מסננים מוזגים לכוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין מעוטרת בפרוסת לימון.

ברנום

רכיבים : כף ברנדי מישמשים, כפית אנגוסטורה, שלוש רבעי מנה ג'ין, כף מיץ לימון, קרח שבור, קוביות קרח, סליל קליפת לימון.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח וסליל קליפת הלימון. מסננים ומוזגים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס קוקטייל (מרטיני) ומכניסים את סליל קליפת הלימון למשקה.

חבצלת לבנה

רכיבים : 0.5 מנה ג'ין, 0.5 מנה קואנטרו, 0.5 מנה רום לבן, כף פרנו, קוביות קרח, קרח שבור.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט את קוביות הקרח. מסננים ומוזגים לכוס. מוסיפים קוביות קרח

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין.

טנגו

רכיבים : 0.5 מנה ג'ין, 2 כפיות ורמוט יבש, 2 כפיות ורמוט מתוק, כף קירסאו, 2 כפיות מיץ תפוזים, קרח שבור, קוביות קרח, פרוסת תפוז.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח ופרוסת התפוז. מסננים ומוזגים לכוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין מעוטרת בפרוסת תפוז.

אלפונסו מיוחד

רכיבים : שלוש רבעי מנה גראנד מארנייה, כף ורמוט מתוק, כף ורמוט יבש, רבע מנה ג'ין, כפית אנגוסטורה, קרח שבור, קוביות קרח, סליל קליפת לימון.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח וסליל קליפת הלימון. מסננים לותך הכוס ומוסיפים קוביות קרח. מחדירים את סלילי קליפת הלימון למשקה.

הגשה : מוגש בכוס קוקטייל (מרטיני)

בלמונט

רכיבים : מנה ג'ין, כף סירופ פטל, רבע מנה שמנת מתוקה, קרח שבור, קוביות קרח, דובדבן.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט הדובדבן וקוביות הקרח. מסננים ומוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין מעוטרת בדובדבן.

כחול הפאסיפיק

רכיבים : 1.5 מנה ג'ין, כף וודקה, מעט צבע מאכל כחול, כף ורמוט יבש, קוביות קרח, זית שחור.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח והזית. מוזגים את המשקה לכוס עם קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין מקושטת בזית.

אבטיח ודומדמניות

רכיבים : מנה ג'ין, כף מיץ לימון, 2 כפיות קרם דה-קאסיס, 100גרם קרח כתוש, 100 גרם אבטיח ללא גרעינים חתוך לקוביות, סודה, קוביות קרח, פרוסת לימון.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט הסודה, קוביות הקרח ופרוסת הלימון – במיקסר חשמלי במהירות נמוכה למשך 15 שניות לערך ומסננים לתוך כוס. מוסיפים קוביות קרח וסוגרים את המשקה עם סודה. שמים בתוך המשקה את פרוסת הלימון.

הגשה : מוגש בכוס קולינס גבוהה.

גירסה צרפתית

רכיבים : 1 ורבע מנה ג'ין, כף קואנטרו, ג'ינג'ר אייל, כף ורמוט יבש, קוביות קרח, פרוסת תפוז.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט הג'ינג'ר אייל, קוביות הקרח ופרוסת התפוז. מוסיפים קוביות קרח וסוגרים את המשקה עם ג'ינג'ר אייל.

הגשה : מוגש בכוס קולינס גבוהה מקושטת בתפוז.

חוף ברברי

רכיבים : רבע מנה ג'ין, רבע מנה ויסקי סקוטש, רבע מנה רום לבן, רבע מנה שמנת מתוקה, רבע מנה קרם דה קקאו, קוביות קרח, קרח שבור.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח. מסננים ומזגים לכוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין.

חקירת עיניים

רכיבים : שלוש רבעי מנה ג'ין, כפית פרנו, כף ורמוט יבש, קרח שבור, קוביות קרח.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות קרח. מסננים לתוך כוס ומוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין.

אש ירוקה

רכיבים : 2 כפיות קרם דה מינט ירוק, 2 כפיות גרגירי כרוויה, שלוש רבעי מנה ג'ין, קרח שבור, קוביות קרח.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הריכיבם למעט קוביות הקרח. מסננים לכוס ומוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגשבכוס אולדפאשיין.

זאנתיה

רכיבים : רבע מנה ג'ין, רבע מנה צ'רי ברנדי, כף שארטרז צהוב, קוביות קרח, קרח שבור

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח. מסננים את המשקה לכוס ומוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין.

יום ערפל

רכיבים : 2 כפיות פרנו, שלוש רבעי מנה ג'ין, קרח שבור, פרוסת לימון, קוביות קרח.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט פרוסת הלימון וקוביות הקרח. מעבירים על שפתי הכוס את פרוסת הלימון ומוסיפים אותה לכוס, מוזגים את הפרנו והג'ין ומוסיפים קוביות קרח

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין.

ברית משולשת

רכיבים : 0.5 מנה ג'ין, 0.5 מנה ורמוט יבש, 0.5 מנה בנדיקטין, קוביות קרח, קרח שבור, סליל קליפת לימון.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח וקליפת הלימון. מסננים ומוסיפים קוביות קרח.

הגשה :מוגש בכוס אולדפאשיין עם סליל קליפת לימון במשקה.

חיבוק ארנבון

רכיבים : רבע מנה ג'ין, כף פרנו, רבע מנה ויסקי, פרוסת לימון, קוביות קרח, קרח שבור.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט הלימון וקוביות הקרח. מסננים ומוזגים לכוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוג שבכוס אולדפאשיין מקושטת בפרוסת לימון.

ג'ין ריקי

רכיבים : שלוש רבעי מנה ג'ין, שלוש רבעי מנה מיץ ליים, סודה, קוביות קרח, סליל קליפת לימון.

אופן ההכנה : מוזגים את מיץ הליים והג'ין לכוס ומוסיפים קוביות קרח. סוגרם את המשקה עם סודה.

הגשה : מוגש בגביע שמפניה מעוטר בסליל קליפת לימון.

יולנדה

רכיבים : שלוש רבעי מנה ג'ין, כף פרנו, כף קואנטרו, קרח שבור, קוביות קרח, סליל קליפת לימון.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח וקליפת הלימון. מסננים ומוזגים לכוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין ומטילים את סליל קליפת הלימון לכוס.

הבהרה

אין בעלי האתר והמחברים נושאים בכל אחריות מסוג כלשהו לכל נזק שנגרם בעקבות שימוש במידע המופיע באתר. השתיה אסורה למי שלא מלאו לו 18 שנים. אנא - שתו באחריות!

בחזרה לחלק העליון